Vinterlydighed henvender sig til hunde, der er minimum 12 måneder gamle, når holdet starter. Lydighed er for dig, der gerne vil træne eller blive bedre til den grundlæggende træning. Vi arbejder bl.a. med god kontakt mellem hund og fører, lineføring og indkald. Vi vil også komme ind på forskellig aktivering af din hund. Vi tager udgangspunkt på det niveau, som du og din hund er nået til.

Målet med træningen er, at din hund får et godt, sjovt og trygt liv sammen med dig. Under træningen tager vi udgangspunkt i hundens egne initiativer og former den adfærd, vi ønsker. Hvor langt den enkelte hund og fører når med træningen, er helt individuelt, men for at få mest ud af holdet, er det en god ide at sætte tid af til at træne derhjemme i løbet af ugen. Vi anvender primært klikker til al indlæring, men det er ikke et krav.

Hver træningssession består af ca. 1 times undervisning på banen, hvorefter vi slutter med tid til spørgsmål og svar eller teori i klubhuset.

Holdgebyret er 450 kr. + kontingent på 150 kr., der gælder
for hele 2023.

Betalingsfrist d. 1.12.2022. Ved tilmelding efter 1.12. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse “Vinterlydighed” og hundens navn.

Hvis du er ny i klubben skal du den første aften medbringe:

• Vaccinationsattest

Tid og sted: Mandage kl. 19.30 – 20.45 i klubhuset, første gang d. 2. januar 2023.

Instruktører: Helle Arends Hansen og Michael Hjort-Pedersen