Vinterhvalp trin 2 henvender sig til hunde, der er mellem 5 og 15 måneder gamle når holdet starter. Træningen bygger videre på øvelserne fra Hvalp trin 1, og vi repeterer det allerede indlærte, så det bliver bedre. Det er ikke et krav, at man har deltaget på Hvalp trin 1. Vi træner en masse kontakt mellem hund og fører samtidigt med, at vi tager højde for, at mange af hundene er eller bliver teenagere med alt, hvad det indebærer af udfordringer.

Træningen indeholder kontaktøvelser og indkald samt lineføring og gå pænt uden at trække i snoren. Alle øvelser bygger på indlæring med positiv belønning efter klikker princippet. I løbet af sæsonen kommer vi til at afprøve forskellig aktivering af hundene. Efter hver træning er der sat tid af til spørgsmål og svar.

Holdgebyret er 450 kr. + kontingent på 150 kr., der gælder
for hele 2023.

Betalingsfrist d. 1.12.2022. Ved tilmelding efter 1.12. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse “Vinterhvalp trin 2” og hundens navn.

Hvis du er ny i klubben, skal du den første aften medbringe:

• Vaccinationsattest

Tid og sted: Mandage kl. 18.00 – 19.15 i klubhuset, første gang 2. januar 2023.

Instruktører: Anders Weber Nielsen, Jan Hedberg og Søren Jensen