Holdet er for hunde der er minimum 12 måneder gamle, når holdet starter. Da de fleste øvelser foregår uden snor, er det en forudsætning, at du og din hund kan arbejde tæt ved andre hunde der også er løse. Træningen vil komme til at foregå både indendørs og udendørs.

På holdet kommer vi omkring alverdens tricks og aktiveringsøvelser, der alle er med til at stimulere hunden mentalt. Vi arbejder ud fra, at vi tænker hundens mentale træning ind i hverdagen, samtidigt med, at vi har fokus på at styrke samarbejdet og relationen mellem hund og hundefører. Alle øvelserne er nogle, som du nemt kan lave hjemme eller udendørs.

Første gang vil der være en kort intro til anvendelse af klikker i træningen af din hund. Dette gør vi ud fra, at klikkertræning er den mest enkle metode, til at lære din hund tricks og kommandoer. Det vil også være i orden at anvende et andet markørsignal end klikker.

Vi introducerer øvelser med fokus på

• Samarbejde mellem hund og fører

• Mental aktivering

• Tricks og andre sjove opgaver

• Næsearbejde

• Balance og kropskontrol

Holdgebyret er 450 kr. + kontingent på 150 kr., der gælder
for hele 2023.

Betalingsfrist d. 1.12.2022. Ved tilmelding efter 1.12. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse “Tricks, aktivering og stimulering” og hundens navn.

Hvis du er ny i klubben, skal du den første aften medbringe:

• Vaccinationsattest

Tid og sted: Mandage kl. 19.30 – 20.45 i klubhuset, første gang d. 2. januar 2023.

Instruktører: Bente Hedberg og Berit Andersen