Tid og sted: Onsdage kl. 19.00 – 20.30 i klubhuset.
Periode: 30. august 2023 – 1. november 2023.
Instruktør: Gert Andersen og Christina Larsson.
Holdgebyr: 500 kr.
Vær OBS på at du først er tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

 

Vi kommer til at arbejde med forskellige former for spor, feltsøg og andet næsearbejde på begynderplan.

Træningen kommer til at foregå en del andre steder end ved klubhuset, så bil er en nødvendighed.

På dette hold arbejder vi med mange forskellige former for næsearbejde. Det kan f. eks. være almindelig sportræning, feltsøg, nose work og meget andet. Vi starter fra bunden af, så du og din hund behøver ikke at have erfaring med næsearbejde i forvejen. Din træning starter på dit niveau, og så øger vi sværhedsgraden hen ad vejen.

Målet med træningen er, at du får en glad hund der gerne vil arbejde sammen med dig, og som elsker at bruge sin næse. Næsearbejde øger din hunds selvtillid og den lærer, at den får succes ved at stå på egne ben og tage egne beslutninger.

Til træningen kan du få brug for følgende udstyr: Almindelig snor, sporsele (obligatorisk), sporline 5 meter lang og 5-6 markeringspinde.

Hvis du vil træne med duft-dåser derhjemme, kan du købe dem hos os (ca. 30 kr. pr. stk.).

Første aften skal du medbringe:
• Vaccinationsattest.
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring

Holdgebyret er 500 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Du skal selv sørge for at betale holdgebyr og evt. kontingent. Du modtager ikke nogen opkrævning. Betalingsfristen er d. 1.8.2023. Ved tilmelding efter 1.8. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Vi gør opmærksom på, at billeder taget under undervisningen kan blive brugt på klubbens hjemmeside og Facebook.

Holdet er optaget. Hvis du vil tilmeldes ventelisten, skal du kontakte instruktør Gert Andersen på mail: exbageren@hotmail.com.

Tilbage