Tid og sted: Mandag kl. 19.30 – 20.30

Periode: 8. april – 17. juni 2024

Instruktører: Steen Nielsen og Søren F. Jensen

Holdgebyr: 500 kr.

Vær OBS på at du først er tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Tilmelding HER

Spor 3 er et hold for begyndere og let øvede sporhunde.

På dette hold arbejder vi med de basale ting i disciplinen “Spor”. Vi tager udgangspunkt i hvor erfarne de enkelte hunde og hundeførere er, og planlægger træningen ud fra det.

Træningen foregår på den måde, at instruktørerne har planlagt et spor til hver træningsgang og du vil modtage en grundig instruktion i, hvordan sporet skal lægges, og hvordan du skal gå det med din hund. Derefter går du selvstændigt sporet med din hund. Bagefter samler vi op på, hvad der gik godt, og måske mindre godt, og hvad du skal være opmærksom på til det næste spor. Nogle spor kræver, at vi hjælper hinanden, og hundene skiftes til at gå spor. Vi kommer til at gå mange forskellige spor, mange forskellige steder.

Mødestederne sendes på mail, senest dagen før vi træner. Af udstyr skal du bruge: Sporsele (obligatorisk), sporline ca. 5 meter lang, 4-6 markeringspinde, dummy/legetøj/godbidder samt alm. snor og halsbånd. Husk vand til hunden og påklædning efter vejret.

Vi træner ikke ved klubben, så bil er en nødvendighed. Det er vigtigt, at din hund kan være alene i bilen, mens du lægger sporet.

Første aften er teoriaften uden hund, og der skal du medbringe:

• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Holdgebyret er 500 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr. Betaling ved tilmelding. Betaling skal ske til MobilePay 641757. Husk at oplyse “Spor 3” og hundens navn. Tilmeldingen er først gældende, når du har betalt.

Vi gør opmærksom på, at billeder taget under undervisningen kan blive brugt på klubbens hjemmeside og Facebook.