Spor 2

Tid og sted: Mandag kl. 18.00 – 19.00.

Instruktører: Bente Hedberg og Jesper Løwe.

Spor 2 er holdet for let øvede/øvede sporhunde.

Da vi går spor på flere forskellige plan, skal du kunne træne selvstændigt, samtidigt med at du skal være klar til at hjælper de andre deltagere på holdet.

Vi går flere forskellige typer af spor, ofte valgt ud fra det aktuelle vejr og hvor vi træner. Vi er ikke fokuseret på én bestemt type spor, men hjælper gerne så godt vi kan, med den type spor du gerne vil prøve.

Første aften skal du medbringe:
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Af udstyr skal du bruge:

• Sporsele (obligatorisk)
  • Sporline 5 meter lang
  • 4-6 markeringspinde
  • Dummy/legetøj
  • Alm. snor/halsbånd.

Vi træner ikke ved klubben, så bil er en nødvendighed.

Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Betalingsfristen er d. 1.3.2022. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.