Træningsplads og ankomst

Klubhuset ligger på Texasvej 37. Du finder os ved at køre ad Kongens Vænge, til venstre ad Frødalen og herefter til højre ad Texasvej. Klubhuset ligger for enden af Texasvej.
Vi opfordrer til, at man kører meget forsigtigt og langsomt, da Texasvej er en smal vej, der også bruges som sti for beboerne i lokalområdet.

Hold hunden i snor, når du kommer og kom gerne i god tid (ca. 10 min. før holdstart). Lad ikke din hund lege med andre, når de er i snor, så hold pænt afstand til andres hunde og lad dem evt. kun hilse kort.

Man kan sagtens have familien med til træning, men der må kun være en hundefører på banen, som træner hund. De andre må nøjes med at kigge på.

Saml op efter hundens efterladenskaber. Der er poser og skraldespande rundt omkring på træningspladsen.

Rygning under træningen er forbudt.

Halsbånd

Hunden skal have almindeligt halsbånd eller sele på. Der må IKKE anvendes kvæler- og pighalsbånd.

Snor

Anvend f.eks. en dressurline med mulighed for indstilling af flere længder. Til mange øvelser er en kort snor det bedste valg. På sporholdene anvendes ligeledes sporline. Spørg instruktøren, hvis du er i tvivl om hvilken sporline, du med fordel kan bruge.

Flexline må IKKE anvendes ved træning.

Godbidder

Medbring MANGE godbidder til træningen. Ca. 250-300 stk. hver gang. De skal være små og lækre! Noget hunden virkelig vil arbejde for at få. Giv kun godbidder til din egen hund. Du må meget gerne bruge legetøj som belønning.

OBS. Din hund må ikke have spist inden træning.

Frikvarter

På hvalpeholdene og enkelte andre hold holder vi frikvarter. Vær opmærksom på, at det er frikvarter for hundene og ikke dig. Hold øje med din egen hund og vær opmærksom på de andre hunde. Husk altid at være i bevægelse, når flere hunde er løse sammen.

Løbetid

Tæver i løbetid må gerne komme til træning undtagen den uge, de er højløbske. Tæven må dog IKKE deltage i evt. frikvarter.

Hvis tæven er meget påvirket af sin løbetid, kan det være nødvendigt at den bliver hjemme. Du er altid velkommen til at møde op uden hund, så øvelserne kan ses og forklares og efterfølgende trænes derhjemme, så du ikke går glip af noget.

Tæver i løbetid må IKKE tages med til arbejdsdage og andre særlige medlemsarrangementer med hund.

Kuldsøskende i samme husstand

Har du to hunde fra samme kuld, må de ikke være på træningspladsen på samme tid.

Afbud

Hvis du af en eller anden grund ikke kan komme til træning, så husk at sende afbud på sms til instruktøren.

Nyhedsbrev

Du kan med fordel være tilmeldt nyhedsbrevet. Vi skriver kun ud omkring medlemsarrangementer eller vigtige nyheder/ændringer omkring holdtilmelding/betaling eller om klubben. Det sker i snit 2-4 gange pr. sæson.