Tid og sted: Lørdage kl. 10.00 – 11.30 i klubhuset.
Periode: 27. august 2022 – 29. oktober 2022.
Instruktør: Sidsel Krogh Bendsen og Roall Espersen.
Holdgebyr: 450 kr.
Sæsonen er startet og det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

På dette hold kommer vi til at arbejde med nose work som et udgangspunkt for hverdagstræning og grundtræning af din hund. Træningen kommer f.eks til at fokusere på kontakt, selvstændighed, empowerment og leg (belønning), alt sammen i en ’nose work’ kontekst. Holdet er for dig som ønsker at aktivere din hund i hverdagen og tilbyde den et alternativ til den traditionelle gåtur. Samtidig er holdet for dig som ikke har trænet nose work før eller kun trænet det ganske lidt.

Første aften skal du medbringe:

Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Du skal selv sørge for at betale holdgebyr og evt. kontingent. Du modtager ikke nogen opkrævning. Betalingsfristen er d. 1.8.2022. Ved tilmelding efter 1.8. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.