Tid og sted: kl. 18.00 – 19.00

Periode: 2. april – 28. maj 2024

Instruktører: Christina Larsson og Heidi Høgsberg

Holdgebyr: 500 kr.

Vær OBS på at du først er tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Tilmelding HER

Nose Work for nørder (let øvede/øvede)

Obs! Tirsdag d. 2. april er der intro og træning fra kl. 18-20. Tirsdag d. 30. april og tirsdag d. 21. maj er der ingen træning. Der er træning lørdag d. 4. maj kl. 13-15.

Holdet er for hunde og hundeførere, som er let øvede/øvede. Dvs. at hunden som minimum skal have deltaget på et begynderhold og skal kunne søge på ren duft. Derudover vil vi tilpasse træningen til de enkeltes niveau. Holdet er også for dem der går til konkurrencer eller gerne vil kunne gå til konkurrencer.

På dette hold nørder vi de forskellige typer søg i forskellige miljøer. Vi støtter jer til at udvikle jer som hundefører og hunden i dens udvikling.

Målet er en glad hund og en glad hundefører! Hunde elsker at bruge deres næse og de ”vokser” når de får succes med at løse en opgave og tager egne beslutninger. Som hundefører udvikler du dig i at læse din hund og jeres relation styrkes.

Vi arbejder med alle fire søgeområder indenfor nose work; inde, ude, køretøj og beholdere. Hver gang vil vi have et tema. Det kan f.eks. være høje/lave søg, hjørner, trapper, forstyrrelsesdufte, kilder der blander sig, utilgængelige kilder, klatre op på noget, smalt, frit hængende osv.

Ud over at arbejde med forskellige set up kommer vi til at nørde i; – hvordan de enkelte hunde og hundefører får den (for dem) bedste opstart, afslutning og belønning. – at læse når en hund har fanget færden – vores linehåndtering – hundens markering (f.eks. frysemarkering) for dem der ønsker det.

Træningen kommer til at foregår forskellige steder rundt omkring i/nær Hillerød og i mindre grad i klubhuset, derfor er bil en nødvendighed. Det er også en forudsætning, at hunden kan vente i bilen. Her kan hunden får en pause og du kan se de andres søg. Til træningen er der brug for en sele og sporline (gerne 3-5 meter) og ekstra mange og ekstra lækre godbidder.

Holdgebyret er 500 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr. Betaling ved tilmelding. Betaling skal ske til MobilePay 641757. Husk at oplyse “Nose work for nørder ” og hundens navn. Tilmeldingen er først gældende, når du har betalt.