Klubkontingent og Medlemskab
For at gå til træning hos os, skal du være medlem af klubben. Kontingentet koster 150 kr. og gælder for et kalenderår af gangen. Klubbens medlemmer er en del af et fællesskab, hvor vi samles til arbejdsdage og hyggelige arrangementer, som f.eks. sommerfest og julehygge. Vi har som regel 3 arbejdsdage om året. Du hjælper med det, du kan og har mulighed for.

Klubben benytter Conventus til styring af tilmeldinger, hvilket betyder, at du skal melde dig til holdtræning via en elektronisk tilmeldingsblanket (se nedennævnte). Det samme gælder medlemskab af Hillerød Brugshunde Klub, som gælder for et kalenderår af gangen.

Første gang – og kun første gang – du tilmelder dig et hold eller medlemskab, skal du registreres i Conventus ved at udfylde felterne til højre under ”Nyt medlem”. Når du så er registreret i Conventus, får du en adgangskode, som du skal bruge sammen med din e-mail eller dit mobilnr., næste gang du tilmelder dig et hold.

Du kan logge ind på Conventus og se hvilke hold, du er tilmeldt. Du kan også ændre din adresse og din adgangskode.

Du kan logge ind på Conventus her

Medlemskab 2024: Tilmelding for 2024

Har du problemer med tilmeldingen, så skriv til bente.hedberg@hundeklubben.dk eller dorthe.skydstofte@hundeklubben.dk, som kan hjælpe dig.