Holdet er for hunde der er minimum 5 måneder gamle når holdet starter. På dette hold lærer du at blive fortrolig med klikkeren, så du let og ubesværet kan anvende den i den daglige træning.

Du får teorien om hvorfor det virker så godt, og vi laver masser af praktiske øvelser med hundene. Du får tips og gode råd til hvordan du håndterer både klikker, godbidder, snor og hund – på én gang. Vi kommer til at arbejde med almindelige lydighedsøvelser samt nogle sjove tricks. Du lærer din hund at tilbyde adfærd og dermed give den bedre selvtillid og øge dens evne til at håndtere nye og ukendte oplevelser.

Dette er holdet for dig der gerne vil være Verdens bedste hundeejer. Din hund vil elske dig for det resten af dens liv!

Holdet henvender sig til begyndere og let øvede indenfor klikkertræning, så du og din hund behøver ikke at have specielle færdigheder, for at gå på holdet. Vi tager udgangspunkt i der, hvor de enkelte hunde er nået til i deres træning.

Første gang er introaften uden hund.

Holdgebyret er 450 kr. + kontingent på 150 kr., der gælder
for hele 2023.

Betalingsfrist d. 1.12.2022. Ved tilmelding efter 1.12. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse “Leg og lær med klikker” og hundens navn.

Hvis du er ny i klubben, skal du den første aften medbringe:

• Vaccinationsattest

Tid og sted: Mandage kl. 19.30 – 20.45 i klubhuset, første gang d. 2. januar 2023.

Instruktører: Anders Nielsen og Ottilie Honore