Tid og sted: onsdage kl. 19.00 – 20.00 i klubhuset.
Periode: 3. april – 5 . juni 2024.
Instruktører: Roall Espersen og Søren Jensen.
Holdgebyr: 500 kr.
Vær OBS på at du først er tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.
Holdet er optaget, tilmelding til venteliste HER
 
Holdet er for hunde og hundeførere, som har kendskab til Nose Work, eller andet næsearbejde, dog uden at være øvet. Hunden skal have deltaget på et begynderhold, og skal kunne søge på duft. 
 
På dette hold går vi mere i dybden med forskellige typer søg, og de enkelte søg bliver lidt sværere. Vi træner på at indarbejde og forbedre markering på duft samt indlære nye dufte ved hjælp af simple øvelser. Træningen foregår i forskellige miljøer, hvor I udfordres på søgeteknik, og hvor sværhedsgraden øges hen ad vejen.
 
Målet for sæsonen er, at du får en glad hund, der vil elske at arbejde med sin næse. Det forventes ikke, at man træner hjemme med sin hund i løbet af ugen, men man får selvfølgelig større udbytte af træningen, hvis man gør det.
 
Vær opmærksom på at træningen kommer til at foregå både i klubben og forskellige steder rundt i Hillerød Kommune, så det er vigtigt, at du har bil. 
 
Første gang skal du medbringe:
• Vaccinationsattest.
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring
 

Holdgebyret er 500 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Betaling ved tilmelding. Betaling skal ske til MobilePay 641757. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Vi gør opmærksom på, at billeder taget under undervisningen kan blive brugt på klubbens hjemmeside og Facebook.

Tilbage