Hverdagslydighed

Tid og sted: Onsdage kl. 18.00 – 19.30 i klubhuset.
Periode: 30. marts 2022 – 15. juni 2022.

Instruktør: Bente Hedberg, Anders Weber Nielsen, Sidsel Krogh Bendsen og Roall Espersen.

Holdet henvender sig til hunde, der er minimum 12 måneder gamle, når holdet starter.

Holdet er for dig der gerne vil træne din hund, så den fungerer godt i hverdagen, f.eks. går pænt og kommer, når du kalder. Vi arbejder med forskellig aktivering og god kontakt mellem hund og fører.

Når vi træner, tager vi udgangspunkt i hundens egne initiativer og former den adfærd, vi ønsker. Hvor langt den enkelte hund og fører når, er helt individuelt, men for at få mest ud af træningen, er det en god ide at sætte tid af til at træne derhjemme i løbet af ugen. Vi anvender primært klikker træning til al indlæring, men det er ikke et krav.

Første gang skal du medbringe:
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Betalingsfristen er d. 1.3.2022. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496.

Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.