Tid og sted: Mandage kl. 19.30 – 21.00 i klubhuset.
Periode: 28. august 2023 – 30. oktober 2023.
Instruktører: Anders Weber Nielsen og Jan Hedberg.
Holdgebyr: 500 kr.
Vær OBS på at du først er tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

 

Holdet henvender sig til hunde, der er mellem 5 og 15 måneder gamle når holdet starter. Træningen bygger videre på øvelserne fra Hvalp trin 1, og vi repeterer det allerede indlærte, så det bliver bedre. Det er ikke et krav, at man har deltaget på Hvalp trin 1.

Vi træner en masse kontakt mellem hund og fører samtidigt med, at vi tager højde for, at mange af hundene er eller bliver teenagere med alt, hvad det indebærer af udfordringer. Træningen indeholder kontaktøvelser og indkald samt lineføring og gå pænt uden at trække i snoren. Alle øvelser bygger på indlæring med positiv belønning efter klikker princippet.

I løbet af sæsonen kommer vi til at afprøve Rally-O, nose work og anden forskellig aktivering. Træningen foregår primært på træningsarealet ved klubhuset. Vi planlægger en enkelt udflugt, hvor vi mødes et sted i Hillerød for på den måde at tilvænne hunden til andre miljøer.

Første aften skal du medbringe:
• Vaccinationsattest.
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Holdgebyret er 500 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Du skal selv sørge for at betale holdgebyr og evt. kontingent. Du modtager ikke nogen opkrævning. Betalingsfristen er d. 1.8.2023. Ved tilmelding efter 1.8. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Vi gør opmærksom på, at billeder taget under undervisningen kan blive brugt på klubbens hjemmeside og Facebook.

Holdet er optaget.

Tilbage