Hvalp trin 2

Tid og sted: Mandage kl. 19.45 – 21.15 i klubhuset.
Periode: 28. marts 2022 – 13. juni 2022.

Instruktører: Anders Weber Nielsen, Jan Hedberg og Søren F. Jensen.

Holdet henvender sig til hunde, der er mellem 5 og 15 måneder gamle når holdet starter. Holdet bygger videre på træningen, der hvor hvalp trin 1 sluttede. Vi øver det allerede indlærte så det bliver bedre. Vi træner lineføring og gå pænt uden at trække i snoren. Vi leger lidt med rally-O, nose work og anden forskellig aktivering. Vi træner en masse kontakt mellem hund og fører, samtidigt med at tager vi højde for, at mange af hundene er/bliver teenagere, med alt hvad det indebærer af udfordringer. Al indlæring trænes udelukkende med positiv belønning efter klikker princippet.

Første aften skal du medbringe:
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Betalingsfristen er d. 1.3.2022. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.