Tid og sted: Tirsdag kl. 19.00 – 20.00 i klubhuset.
Periode: 23. august 2022 – 25. oktober 2022
Instruktører:  Berit Andersen og Fenja Frank

Holdgebyret er 450 kr.

Tilmeldt dig holdet her

Hoopers – hold for begyndere eller letøvet. Vi vil øve grundlæggende handling, og træningen vil være en kombination af basis-teknik og korte banegennemløb.

Vi kommer til at arbejde med belønning, kropssprog, kommandoer/signaler og på sigt dirigering af hunden på afstand. Niveauet vil ændre sig i takt med fører og hund kan mestre det.

Træningen bygger på, at holddeltagerne arbejder sammen 2 eller 3 og hjælper hinanden med øvelserne. Du vil få mange sjove timer i fællesskab med din hund. Fokus er på det hyggelige samvær mellem hund og fører, og der vil blive ikke trænet med henblik på konkurrence.

Det er en forudsætning, at du kan håndtere din hund uden snor i øvelserne. Hunden skal være i bilen, når den ikke er i en træningssituation.

Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Du skal selv sørge for at betale holdgebyr og evt. kontingent. Du modtager ikke nogen opkrævning. Betalingsfristen er d. 1.8.2022. Ved tilmelding efter 1.8. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.