Forårssæson 2023

Nedennævnte hold er de hold, vi udbyder i forårssæsonen. Sæsonen starter d. 11. april 2023. Du kan læse om indholdet på de forskellige hold. Vi gør opmærksom på, at holddeltagere i foregående sæson har fortrinsret.

Du skal være medlem af klubben for at kunne gå til træning. Det årlige kontingent er på 150 kr. Når du tilmelder dig et hold, og du har betalt, bliver du automatisk medlem af klubben.

Du skal selv sørge for at betale holdgebyr og evt. kontingent. Du modtager ikke nogen opkrævning. Betalingsfristen er d. 1.3.2023. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay på 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Agility AG2
Hvalpetræning trin 1  (2-6 måneder)
Hvalpetræning trin 2  (5-15 måneder)
Spor 1
Spor 2

Rally-O
Hoopers

Agility AG1
Hverdagslydighed
Nose Work let øvet
Spor og næsearbejde

Lydighed øvet

Brugshundetræning

Opstart Nose Work

Spot kursus

Hundewelness (tirsdag d. 14/2 2023)

Vintertræning 2022/2023

Vintersæsonen er startet og det er ikke længere muligt at tilmelde sig til holdene. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte Bente Hedberg på mail: bente.hedberg@hundeklubben.dk.

Hvis du vil læse mere om de forskellige hold – så klik HER