Efterårssæson 2024

Nedennævnte hold er de hold vi udbyder i efterårssæsonen. Vi forventer at åbne for tilmelding, til de hold der er ledige, omkring den 1. juli 2024.

Du kan læse om indhold og pris på de forskellige hold under Holdbeskrivelser & Tilmelding.

Du skal være medlem af klubben for at gå til træning. Kontingentet udgør 150 kr. og gælder for et kalenderår. Når du tilmelder dig et hold, og du har betalt, bliver du automatisk medlem af klubben.

Betaling skal ske ved tilmelding. Du skal være opmærksom på, at du ikke modtager en opkrævning. Betaling skal ske til MobilePay 641757. Husk at oplyse holdets navn og hundens navn.

Din tilmelding er først gældende, når du har betalt for holdet og evt. kontingent.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Bente Hedberg på tlf. 3172 1889  eller mail: bente.hedberg(a)hundeklubben.dk.

Vi har pt. ingen spotkursuser.