Holdet er for hunde der er minimum 10 måneder gamle, når holdet starter. På dette hold lærer du at udnytte den daglige gåtur med hunden til både træning og aktivering. Vi går ture forskellige steder og i forskellige miljøer. Vi arbejder med at bruge de naturlige omgivelser til kontaktøvelser, balancetræning, lydighed/lineføring og meget mere.

Vi kommer også til at arbejde med både hundenes selvtillid og med deres evne til at håndtere nye og ukendte ting og oplevelser.

Vær opmærksom på at træningen kommer til at foregå både i nærheden af hundeklubben og forskellige steder rundt omkring i Hillerød Kommune, så derfor er bil en nødvendighed. Hver gang slutter vi træningen af med en evaluering af dagens tur og oplevelser.

Holdgebyret er 450 kr. + kontingent på 150 kr., der gælder
for hele 2023.

Betalingsfrist d. 1.12.2022. Ved tilmelding efter 1.12. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse “Den aktive gåtur” og hundens navn.

Hvis du er ny i klubben, skal du den første aften medbringe:

• Vaccinationsattest

Tid og sted: Mandage kl. 19.30 – 20.45 i klubhuset, første gang d. 2. januar 2023.

Instruktører: Jesper Løwe og Jan Hedberg