Tid og sted: Torsdage kl. 19.00 – 20.30 i klubhuset.
Periode: 25. august 2022 – 27. oktober 2022.
Instruktør: Gert Andersen og Lars Jensen.
Holdgebyr: 450 kr.
Sæsonen er startet og det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

Hundene skal være over et år, og have den basale grundtræning på plads. Der arbejdes med spor ca. halvdelen af tiden, hvorfor en del af træningen kommer til at foregå andre steder end på klubbens baner. Vi arbejder samtidig med andre former for næse- og søgearbejde samt rundering.

Første aften skal du medbringe:
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Du skal selv sørge for at betale holdgebyr og evt. kontingent. Du modtager ikke nogen opkrævning. Betalingsfristen er d. 1.8.2022. Ved tilmelding efter 1.8. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.