Tid og sted: Mandage kl. 19.30 – 21.00 i klubhuset.
Periode: 17. april 2023 – 26. juni 2023.
Instruktør: Bente Hedberg
Holdgebyr: 500 kr.
Vær OBS på at du først er tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.
 

Holdet er for øvede hunde, der har trænet agility i flere sæsoner. Din hund skal kende alle forhindringerne, så vi kan arbejde med at perfektionere dem. Vi træner på sværere baner og vi arbejder med øget tempo, handling af hunden og masser af glæde. Vi træner enkelte agility-elementer på korte baner, og kun indimellem løber vi hele baner i fuld længde. Der vil ofte træne flere hunde på en gang, så god kontakt til hunden er en forudsætning for at kunne deltage på holdet. Hver træningsgang slutter af med en kort evaluering af dagens træning. 

Holdgebyret er 500 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.

Du skal selv sørge for at betale holdgebyr og evt. kontingent. Du modtager ikke nogen opkrævning. Betalingsfristen er d. 1.8.2023. Ved tilmelding efter 1.8. forfalder betaling med det samme. Betaling skal ske til mobilepay 641757 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Vi gør opmærksom på, at billeder taget under undervisningen kan blive brugt på klubbens hjemmeside og Facebook.

 Tilbage