Tid og sted: kl. 19.30 – 20.30 i klubhuset.
4. april – 13. juni 2024.
Instruktører: Bente Hedberg og Anders Weber Nielsen.
Holdgebyr: 500 kr.
Vær OBS på at du først er tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.
Holdet er optaget, tilmelding til venteliste HER
 
Holdet er både for hunde, der aldrig har løbet agility før og for dem, der er let øvet. Du kan starte med din hund, når den er ca. 15 – 18 mdr. gammel afhængig af race og størrelse. Vi arbejder med indlæring af samtlige forhindringer og øver os på små lette baner.
 
Det skal først og fremmest være sjovt at gå til agility for både hund og fører. Nogle hunde skal afprøve forhindringerne flere gange – måske i små steps – før de er trygge. Vi indlærer derfor forhindringerne på flere forskellige måder uden at korrigere hunden. Det betyder, at vi belønner hunden, når den gør det rigtige og lader som ingenting, hvis den (eller vi) laver en fejl. Det motiverer hunden til at være modig og prøve igen. Målet er at hunden selvstændigt lærer at søge forhindringerne på agilitybanen, mens hundefører dirigerer retningen.
 
For at deltage på holdet, er det en forudsætning, at du og din hund har et godt samarbejde. Du skal have kontakt (kontrol) med din hund, når den er løs, da der altid er flere hunde på området, der træner samtidigt. Den grundlæggende lydighed skal være på plads, det vil sige, at man skal have deltaget på lydighedskursus eller lignende før, end man kan starte til agility.
 
Hver træningsgang slutter af med en kort evaluering og eventuelle ”lektier”. 
 
Første aften skal du medbringe:
• Vaccinationsattest.
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring.
 
Holdgebyret er 500 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.
 
Betaling ved tilmelding. Betaling skal ske til MobilePay 641757. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.
 
Vi gør opmærksom på, at billeder taget under undervisningen kan blive brugt på klubbens hjemmeside og Facebook.
 
 

Tilbage