Hillerød Kommunes Rådighedsvagt: 7232 8765 (H24)

Covid-19 Status for klubhuset (pr. August 2020) :

Max antal personer i det lille undervisnings lokale: 12

Max antal personer i det store lokale: 22

Max antal Instruktører i køkkenet: 2

Husk at holde afstand på min 1 m., dog 2 m. fra Instruktører ifm undervisning

Max antal personer i hele huset: 50

Klubhuset er åbent for alm. brug med nogle ændringer. Der kommer til at stå/hænge håndsprit ved hoveddøren. Der bliver håndsprit på alle bordene, på toiletterne, i køkkenet og i begge skure.

I køkkenet er der kun adgang/gennemgang for instruktører. Alle medlemmer skal bruge den anden gang. Der kommer et skilt op, så man bedre husker det.  Det betyder også, at køkkenet ikke kan bruges som ekstra træningslokale til f.eks. nosework.

Der bliver sat renseservietter frem, som skal bruges til aftørring af kander, håndtaget på opvaskemaskine, køleskab og andre håndtag man har rørt ved.

Der bliver indkøbt engangskopper til kaffe/te, og vi sætter et par skraldespande op til affald. (Hvis man som instruktør meget gerne vil bruge porcelænskopper, skal man selv samle dem ind og selv sætte dem i opvaskeren).

Overvej om I vil have kageliste denne sæson. Hvis I vil det, så husk at kagen skal deles ud af én person, som bruger enten bestik eller handsker. Brug paptallerkener eller køkkenrulle/servietter.

Der bliver sat papirhåndklæder og affaldskurve op på begge toiletter. I køkkenet bruger vi køkkenrulle til at tørre fingre i. Der må ikke bruges fælles håndklæder.

Categories:

Tags:

Comments are closed