Spor 1

Sporholdet for dig som gerne vil prøve at gå spor med din hund. En anderledes måde at træne på. Vi træner uden for de traditionelle rammer i klubben. Vi går spor mange forskellige steder i Hillerød og omegn, så bil er en nødvendighed. Holdet er for nybegyndere og let øvede.
Forudsætning er en god kontakt mellem dig og din hund.
Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.
Hvis du deltager på flere hold eller med flere hunde i efterårssæsonen, kan du få rabat på holdgebyret. Læs mere på hundeklubben.dk under “Priser”.
Betalingsfristen er d. 1.8.2021. Ved tilmelding efter 1.8. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Første aften skal du medbringe:

Instruktør: Helle Ahrends Hansen og Michael Hjort-Pedersen

Tid og sted: Mandage kl. 18.00 – 19.30 i klubhuset