Spor 1

Sporholdet for dig som gerne vil prøve at gå spor med din hund. En anderledes måde at træne på. Vi træner uden for de traditionelle rammer i klubben. Vi går spor mange forskellige steder i Hillerød og omegn, så bil er en nødvendighed. Holdet er for nybegyndere og let øvede.
Forudsætning er en god kontakt mellem dig og din hund. Træningen slutter med ½ times teori, spørgsmål og svar.
Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for 2021, skal du kun betale holdgebyr.
Hvis du deltager på flere hold eller med flere hunde i forårssæsonen, kan du få rabat på holdgebyret. Se mere under “Priser og Betaling”.
Betalingsfristen er d. 1.3.2021. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Første aften er en introduktions- og teoriaften uden hund, og du skal medbringe:

Instruktør: Helle Ahrends Hansen og Michael Hjort-Pedersen

Tid og sted: Mandage kl. 18.00 – 19.30 i klubhuset
Periode: 22 Marts 2021 – 14 Juni 2021

Holdet er fuldtegnet, klik her for venteliste