Sidste nyt

Vigtig meddelelse

Nyt fra bestyrelsen – 29. marts 2020: 

Efter at myndighederne forlængede nedlukningen af Danmark frem til d. 13. april, er sandsynligheden ikke så stor for at kunne starte forårssæsonen op i uge 17 (fra 20. april) og dermed vende tilbage til en normal hverdag, som vi havde håbet på.

Vi arbejder derfor på at kunne tilbyde en alternativ form for undervisning, og vi har bedt vores instruktører om at være kreative og undersøge, om de kan finde andre måder at formidle hundetræning på. Det er ikke noget, vi har prøvet før, og vi er spændte på, om det lykkes. Indtil videre vil vi dog afvente myndighedernes udmelding om, hvad der skal ske efter d. 13. april, og derefter vil vi i bestyrelsen beslutte os for, hvordan forårssæsonen skal forløbe – evt. helt aflyses.

Pas godt på jer selv derude.

14/3 2020;
Som situationen omkring corona er lige nu, har vi i Hillerød Brugshunde Klub drøftet om vi skal gennemføre træningen her i forårssæsonen. Vi er blevet enige om – hvis muligt – vil vi gennemføre træningen med følgende forholdsregler og ændringer:

1. Sæsonstart bliver udskudt til den 20. april. Det betyder at sæsonen slutter sidste uge i juni.

2. Al træning foregår udendørs med god afstand til hinanden. Klubhuset er kun åbent for brug af toiletterne. Håndsprit skal anvendes inden man går ind i huset. Det er vigtigt at alle overholder disse regler.

3. Hvis du er er i risikogruppen (ældre og kronisk syge), bør du overveje, om du skal deltage i hundetræning denne sæson.

4. Vi gør opmærksom på, at hvis man føler sig syg eller har symptomer på influenza, skal man blive væk fra træning.

Alt efter hvordan tingene udvikler sig, kan der senere komme en ny melding. Vi forholder os løbende til myndighedernes anbefalinger.

Vigtige datoer:

Generalforsamling onsdag den 22. april kl. 20.00.
Arbejdsdag lørdag den 16. maj kl. 10.00-13.00.
Sommerfest lørdag den 27. juni.

Nærmere information om disse arrangementer følger

Betaling for træning:

Sidste frist for betaling til forårssæsonen er den 1. marts. Det koster 150 kr. i kontingent, hvis du endnu ikke har betalt kontingent for 2020, samt 450 kr. for et hold. Hvis du går på flere hold i forårssæsonen, er det halv pris for de efterfølgende hold.

Tilmelding til forårssæson 2020

Du kan nu tilmelde dig vores hold for foråret 2020, se oversigten her

Der er stadig enkelte ledige pladser tilbage i forårssæsonen, hvis du ønsker at deltage på et hold. De hold der er optaget, har en venteliste hvor du kan skrive dig på.