Sidste nyt

Tilmelding forår 2019

Du kan nu tilmelde dig vore hold i forår 2019

Klik ind på Holdbeskrivelser og Tilmelding hvor du også kan læse om hvordan du tilmelder dig hold. Er du ikke medlem af klubben skal du først meldes, det sker så samtidig med tilmelding til et hold.

Åben vintertræning

Hver onsdag kl. 19.00 er der åben træning. Der foregår ikke nogen egentlig undervisning, men der er altid mindst en instruktør til stede. Der er ingen tilmelding, du møder bare op hvis du vil være med. Du er selv med til at bestemme hvad der skal foregå hver gang og der er altid plads til leg og socialt samvær. Når du har betalt dit kontingent er det gratis at deltage. Første gang er onsdag den 14. november 2018.

Tilmelding vinter 2018

Du kan nu tilmelde dig vores hold for vinter 2018/2019.

Vi har yderligere oprettet 4 NoseWork hold over vinteren 2018/2019, du kan se holdene på Nosework siden