Sidste nyt

Bladrivningsdag

Nu er alle bladene faldet af træerne, og derfor skal vi have revet blade sammen på klubbens baner. Der er nødvendigt for at banerne kan holde til så meget hundetræning. Der skal også strøs grus ud.

Så derfor holder vi en arbejdsdag/bladrivningsdag torsdag den 29. november kl.18.30. Medbring gerne løvrive og evt. arbejdshandsker, skovl og trillebør.
Hele familien og hunde er hjerteligt velkomne. Klubbens sørger for øl, vand, kaffe, te og kage.

Julehygge i Hundeklubben

Se invitation til årets julehygge i hundeklubben her: Invitation

Åben vintertræning

Hver onsdag kl. 19.00 er der åben træning. Der foregår ikke nogen egentlig undervisning, men der er altid mindst en instruktør til stede. Der er ingen tilmelding, du møder bare op hvis du vil være med. Du er selv med til at bestemme hvad der skal foregå hver gang og der er altid plads til leg og socialt samvær. Når du har betalt dit kontingent er det gratis at deltage. Første gang er onsdag den 14. november 2018.

Tilmelding vinter 2018

Du kan nu tilmelde dig vores hold for vinter 2018/2019.

Vi har yderligere oprettet 4 NoseWork hold over vinteren 2018/2019, du kan se holdene på Nosework siden

Klik ind på Holdbeskrivelser og Tilmelding hvor du også kan læse om hvordan du tilmelder dig hold. Er du ikke medlem af klubben skal du først meldes, det sker så samtidig med tilmelding til et hold.