Sidste nyt

Arbejdsdag, søndag den 20. Oktober kl. 10-13

Vi afholder arbejdsdag søndag den 20. oktober og opfordrer alle medlemmer til at komme og gi’ en hånd med til vedligeholdelse af vores klubhus og baner.

Klubben sørger for kaffe, the og kage.

Hundens dag

Søndag den 27. oktober kl. 10-13 afholdes ‘Hundens Dag’ på Eghjorten. Du kan se nærmere på arrangementets hjemmeside ved at klikke her.

Efterårssæson 2019

Så har vi åbnet op for tilmelding til efterårest hold, klik ind på Holdbeskrivelser og Tilmelding hvor du kan se alle vore hold og tilmelde dig.

Bemærk nyt søndagshold ‘Næsearbejde for begyndere’.

Åben sommertræning fra onsdag d. 3. juli.

Fra forårssæsonen slutter og frem til efterårssæsonens start vil der være åben træning hver onsdag fra klokken 19.00 til 20.00. Der vil være mindst én træner til stede.

Der er ikke tale egentlig organiseret træning, men man kan komme og træne på det, man finder sjovt og/eller vigtigt. Du skal selv stå for din træning, men du kan altid spørge den/de trænere, der er til stede om et råd.

Har du bare lyst til at komme, for at din hund skal møde andre hunde og få noget socialt, er det også helt fint. Klubben har jo masser af plads til både leg og socialisering og til de, der gerne vil træne.

Der er ingen tilmelding – du og din hund kommer bare.

Vel mødt.