Årligt klubkontingent pr. husstand 150 kr.
Holdgebyr 450 kr.

Vi giver rabat på holdgebyret, hvis du deltager på flere hold eller med flere hunde i samme sæson (forår-, efterår- eller vintersæsonen). Her er holdgebyret 450 kr. for første hold/hund og 225 kr. for efterfølgende hold/hund.

Der gives ikke rabat ved andre holdtyper, der udbydes lejlighedsvis.
Hvis det er første gang, du tilmelder dig et hold, kan du læse mere om vores tilmeldingssystem her: Medlemskab

Er du i tvivl om, hvilket hold du og din hund skal gå på, kan du kontakte Bente Hedberg på
bente.hedberg@hundeklubben.dk eller mobil 31721889

Betaling til vintertræning skal ske senest d. 1. november 2018 til reg.nr. 5064 kontonr. 1350496. Ved betaling oplyses hundens navn samt hold, f.eks. “Lassie, Hvalp” eller “Fido, Vinterhold”.
Hvis tilmelding sker efter denne dato, skal holdgebyr og kontingent betales med det samme.
Når du tilmelder dig et af vinterholdene, skal du udover holdgebyret betale kontingent for 2019, da holdet fortsætter ind i det nye år.