Årligt klubkontingent pr. husstand 150 kr.
Holdgebyr 450 kr.

Vi giver rabat på holdgebyret, hvis du deltager på flere hold eller med flere hunde i samme sæson (forår-, efterår- eller vintersæsonen). Her er holdgebyret 450 kr. for første hold/hund og 225 kr. for efterfølgende hold/hund.

Der gives ikke rabat ved andre holdtyper, der udbydes lejlighedsvis.

Hvis det er første gang, du tilmelder dig et hold, kan du læse mere om vores tilmeldingssystem her: Medlemskab

Er du i tvivl om, hvilket hold du og din hund skal gå på, kan du kontakte Bente Hedberg på
bente.hedberg@hundeklubben.dk eller mobil 31721889

Betaling: Der er betalingsfrist henholdsvis 1. Marts, 1. August og 1. November. Ved senere tilmelding forfalder betaling med det samme. Benyt bankoverførsel til reg.nr. 5064 kontonr. 1350496 eller Mobile Pay 9156 8618.
Ved betaling oplyses hundens navn samt hold, f.eks. “Lassie, Hvalp” eller “Fido, AG1”.