Klubkontingent og Medlemskab
For at gå til træning hos os, skal du være medlem af klubben. Kontingentet koster 150 kr. og gælder for et kalenderår af gangen. Klubbens medlemmer er en del af et fællesskab, hvor vi samles til arbejdsdage og hyggelige arrangementer, som f.eks. sommerfest og julehygge. Vi har som regel 3 arbejdsdage om året. Du hjælper med det, du kan og har mulighed for.
Du melder dig ind i klubben her
Betaling skal ske indenfor 7 dage til reg.nr. 5064 konto 1350496. Hvis du samtidig tilmelder dig holdtræning, betales holdgebyr og kontingent i et beløb.

Træningsplads
Klubhuset ligger på Texasvej 37. Du finder os ved at køre ad Kongens Vænge, til venstre ad Frødalen og herefter til højre ad Texasvej. Klubhuset ligger for enden af Texasvej.
Vi opfordrer til, at man kører meget forsigtigt og langsomt, da Texasvej er en smal vej, der også bruges som sti for beboerne i lokalområdet.

Første træningsgang
Første træningsgang skal du medbringe:

På nogle af holdene er første aften en introduktions- og teoriaften uden hund, læs mere under de enkelte hold

Træningsgebyr
Træningsgebyr er på 450 kr. pr. hold. Har du flere hunde eller deltager du på flere hold med samme hund, er det ½ pris for følgende hold/hunde.
Betaling sker til reg.nr 5064 konto 1350496. På indbetalingen skal anføres hundens navn samt hold, f.eks. ”Fido, Agility 1”.

Referat HBK Generalforsamling 2018
Formandens beretning 2018