Opstart Nose Work

På dette hold kommer vi til at arbejde med nose work som et udgangspunkt for hverdagstræning og grundtræning af din hund. Træningen kommer f.eks til at fokusere på kontakt, selvstændighed, empowerment og leg (belønning), alt sammen i en ’nose work’ kontekst. Holdet er for dig som ønsker at aktivere din hund i hverdagen og tilbyde den et alternativ til den traditionelle gåtur. Samtidig er holdet for dig som ikke har trænet nose work før eller kun trænet det ganske lidt. Holdet starter lørdag d. 2 april og slutter igen lørdag d. 4 juni. Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr. Betalingsfristen er d. 1.3.2022. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Første aften skal du medbringe:

Instruktør: Sidsel Krogh Bendsen, Roall Espersen.

Tid og sted: Lørdage  kl. 10.00 – 11.30 i klubhuset
Periode: 02. april 2022 – 18. juni 2022.

Holdet er desværre fuldtegnet, men du kan skrive dig på en venteliste:

klik her for venteliste