Om vores tilmelding

Klubben er overgået til et nyt medlemssystem Conventus, og det betyder, at du fremover skal melde dig til holdtræning via en elektronisk tilmeldingsblanket (se nedennævnte). Det samme gælder medlemskab af Hillerød Brugshundeklub, som gælder for et kalenderår af gangen.

Første gang – og kun første gang – du tilmelder dig et hold eller medlemskab via det nye system, skal du registreres i Conventus ved at udfylde felterne til højre under ”Nyt medlem”. Når du så er registreret i Conventus, får du en adgangskode, som du skal bruge sammen med din e-mail eller dit mobilnr., næste gang du tilmelder dig et hold.

Du kan logge ind på Conventus og se hvilke hold, du er tilmeldt. Du kan også ændre din adresse og din adgangskode.

Har du problemer med tilmeldingen, så skriv til bente.hedberg@hundeklubben.dk eller dorthe.skydstofte@hundeklubben.dk, som kan hjælpe dig.