Leg med Nosework

Holdet er for hunde og hundeførere, som har kendskab til Nose Work dog uden at være øvet. Det kan f.eks. være, at I har gået på et begynderhold og prøvet at søge på lavendelduft.
På dette hold går vi mere i dybden med forskellige typer søg, og de enkelte søg bliver lidt sværere. Der er mulighed for at indarbejde og forbedre markering på duft samt indkøre nye dufte ved hjælp af simple øvelser. Træningen foregår i forskellige miljøer, hvor I udfordres på søgeteknik.
Vær opmærksom på at træningen kan foregå både i og udenfor klubben, så det er vigtigt, at du har bil.
Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.
Betalingsfristen er d. 1.3.2022. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Første gang skal du medbringe:

Tid og sted: onsdage kl. 19.30 – 20.30 i klubhuset
Periode: 30. marts 2022 – 13. juni 2022

Instruktør: Roall Espersen, Søren Jensen.

Tilmelding klik her