Leg med Nosework

På dette hold kommer vi til at arbejde med nose work som et udgangspunkt for hverdagstræning og grundtræning af din hund. Træningen kommer f.eks til at fokusere på kontakt, selvstændighed, empowerment og leg (belønning), alt sammen i en ’nose work’ kontekst. Holdet er for dig som ønsker at aktivere din hund i hverdagen og tilbyde den et alternativ til den traditionelle gåtur.
Det er ikke en forudsætning, at din hund eller du kender til nose work, alle kan være med.
Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.
Hvis du deltager på flere hold eller med flere hunde i efterårssæsonen, kan du få rabat på holdgebyret. Læs mere på hundeklubben.dk under “Priser”.
Betalingsfristen er d. 1.8.2021. Ved tilmelding efter 1.8. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Første gang skal du medbringe:

Tid og sted: lørdage kl. 10.00 – 11.30 i klubhuset
Periode: 28 august 2021 – 30 oktober 2021