Grundtræning

Holdet er for dig, der allerede er godt i gang med træningen. Måske har du udfordringer, som du har brug for hjælp til, måske har du nogle konkrete mål som du har brug for hjælp til at opnå. Vi går i dybden med de grundlæggende øvelser som kontakt og samarbejde, belønningshåndtering, initiativ, empowerment, fristeøvelser og kropskontrol.

Vi anvender primært klikker til al indlæring, men det er ikke et krav. For at få mest ud af kurset, er det en god ide at sætte tid af til træning derhjemme.

Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for 2021, skal du kun betale holdgebyr. Hvis du deltager på flere hold eller med flere hunde i forårssæsonen, kan du få rabat på holdgebyret. Se mere på hundeklubben.dk under “Priser”.

Betalingsfristen er d. 1.3.2021. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Første aften er en introduktions- og teoriaften uden hund, og du skal medbringe:

Tid og sted: Torsdage kl. 19.00 – 20.30 i klubhuset
Periode: 25. marts 2021 – 17. juni 2021

For eventuel tilmelding, kontakt Bente Hedberg på e-mail bente.hedberg@hundeklubben.dk eller telefon 3172 1889

Instruktør: Steen Nielsen