Grundtræning

Med udgangspunkt i grundtræningen, vil vi bl.a. arbejde med: kontakt og samarbejde, belønningshåndtering, initiativ, ro på tæppe og i bur, fristeøvelser, kropskontrol, lineføring og indkald. Igennem sjove øvelser og lege vil vi hjælpe dig med at få styrket båndet mellem dig og din hund.
Vi anvender primært klikker til al indlæring, men det er ikke et krav. For at få mest ud af kurset, er det en god ide at sætte tid af til træning derhjemme.
Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for 2021, skal du kun betale holdgebyr.

Hvis du deltager på flere hold eller med flere hunde i forårssæsonen, kan du få rabat på holdgebyret. Se mere under “Priser og Betaling”.

Betalingsfristen er d. 1.3.2021. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Første aften er en introduktions- og teoriaften uden hund, og du skal medbringe:

Tid og sted: Torsdage kl. 19.00 – 20.30 i klubhuset
Periode: 25 Marts 2021 – 17 Juni 2021