Agility begynder & let øvet AG1

Holdet er for hunde der aldrig har løbet agility før og for let øvede. Du kan starte med din hund, når den er ca. 15 – 18 mdr. gammel afhængig af race og størrelse. Der arbejdes med indlæring af samtlige forhindringer, og vi øver os på små lette baner.
For at kunne arbejde med en hund på en agilitybane er det en
forudsætning, at hund og fører har et godt samarbejde, idet flere løse hunde træner samtidigt. Den
grundlæggende lydighed skal være på plads, det vil sige, at man
skal have deltaget på lydighedskursus eller lignende før, end
man kan starte til agility.
Holdgebyret er 450 kr. Dertil kommer kontingent for medlemskab af klubben på 150 kr. Hvis du allerede har betalt kontingent for indeværende år, skal du kun betale holdgebyr.
Betalingsfristen er d. 1.3.2022. Ved tilmelding efter 1.3. forfalder betaling med det samme.
Betaling skal ske til mobilepay 91568618 eller regnr. 5064 kontonr. 1350496. Husk at oplyse holdnavn og hundens navn.

Første aften skal du medbringe:
• Kvittering for lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Tid og sted: Onsdage kl. 19.30 – 20.30 i klubhuset.
30. marts 2022 – 15. juni 2022.

Instruktør: Bente Hedberg, Anders Weber Nielsen.

Holdet er desværre fuldtegnet, men du kan skrive dig på en venteliste her:

klik her for venteliste