Hillerød Brugshunde Klub
Om Klubben Holdbeskrivelser Program & Tilmelding Meddelelser Praktiske Oplysninger Aktiviteter Fotogalleri Kontakter m.v.
Praktiske Oplysninger

Medlemskab

Som medlem af Hillerød Brugshundeklub køber du ikke en vare der hedder ”træning af din hund”. Alt foregår på frivillig basis også undervisningen – der er ikke nogen der får løn for deres arbejde. Man er som medlem en del af et fællesskab som skal vedligeholdes – dvs. at man deltager i klubbens arbejde – det kan være at du har lyst til at få en instruktøruddannelse, hjælpe til med vedligehold af lokaler el. arealer. Du hjælper med det du kan og har mulighed for.
Klubkontingent
Alle der deltager på kurser skal være medlem af klubben. Kontingentet for år 2017 er kr. 150,- for alle medlemmer.

Hvis du ikke møder op og ikke har betalt, vil din plads uden videre blive videregivet til den første på ventelisten.

Træningsgebyr

Træningsgebyr for efterår 2017 er på kr. 450.- pr. hold, eksklusiv klubkontingent. Har du flere hunde eller deltager du på flere hold med samme hund, er det ½ pris (dvs. 225 kr.) for følgende hold/hunde. Gyldig kvittering bedes medbragt til introduktionsaftenen. beløbet kan også overføreres via net-bank (01)reg.nr 5064 konto 0001350496. På indbetalingen skal anføres: dit navn, hundens navn samt hold.
Træningsplads
Alle hold samles ved klubhuset , der er beliggende i det grønne område i Hillerød øst, Texasvej 37. Adgang til klubhuset, er ved at køre ad Kongens vænge, til venstre ad Frødalen og herefter til højre ad Texasvej. Klubhuset ligger for enden af Texasvej. Da der er en del beboelse i området, kan vi kun på det kraftigste opfordre til, at man kører meget forsigtigt og langsomt og viser hensyn til vejens beboere!
Første træningsgang
Første aften er en introduktions- og teoriaften uden hund, hvis ikke andet er angivet ved det hold du tilmelder dig. Første gang skal du medbringe:
    • Kvittering for indbetaling.

Download Brochure om Hillerød Brugshunde Klub her:

Referat af Generalforsamling 2016
Formandens Beretning 2016

Referat af Generalforsamling 2015
Formandens beretning 2015

Hillerød Brugshunde Klub, Texasvej 37, 3400 Hillerød tlf. 3172 1889  Bank forbindelse: Jyske Bank, reg.nr. 5064 konto nr. 1350496